Ben jij een mensen mens en hou je van natuurlijke producten?

De aarde geeft ons al eeuwenlang alles wat wij nodig hebben. Alleen zijn wij verleert ze te gebruiken. Jammer want ons lichaam reageert hier het beste op. Of het nu gaat om geur, smaak, fysiek, emotioneel of mentaal welzijn of spiritueel.

De kracht van de oliën maakte veel indruk op mij, maar als ondernemende vrouw vind ik het bedrijf achter een product nog belangrijker!

dōTERRA betekend “geschenk van de aarde” Door hun persoonlijkheid, missie en visie geven zij ook heel geschenken aan de wereld terug. Toen smolt mijn hart en wist ik het zeker, dit is wat ik moet delen; met zo’n bedrijf wil ik samenwerken, mijn naam aan verbinden en vol enthousiasme anderen inspireren.

Nog nooit zijn we zo met onze gezondheid bezig geweest

En nog nooit hebben we zo slecht voor onszelf gezorgd. Met alle comfort die we voor onszelf hebben gecreëerd hebben, zijn we onszelf aan het kapot maken.

Hoog tijd voor verandering dus pak nu je kans, de wereld wacht op jouw input.  

In jouw eigen tempo en op jouw manier kun je de essentiele oliën en de natuurlijke producten gaan verkopen en een vaste marge verdienen.

Maar er is veel meer mogelijk zodat je op den duur meer inkomen èn zelfs meer vrije tijd kunt krijgen.

“heb jij de regie over jouw leven?” 

“heb jij de regie over jouw leven?” 

Altijd al je eigen baas willen zijn?

 Als jij voor jezelf kiest dan ben je welkom in ons Oilin Heroes team en wij werken weer samen met nog meer olie en business expert. Wij vrouwen zijn sterker als wij samenwerken, dus je hoeft het wiel niet zelf meer uit te vinden. Je krijgt ondersteuning om jouw eigen business op te zetten. 

Of je nu de oliën wilt delen met familie, kennissen vanuit huis of jouw bedrijf. Misschien wil je mensen begeleiden met onze producten en een gezonde levensstijl. Of collega onderneemsters introduceren en begeleiden in het zakendoen met de oliën. 

Weet dan dat alles kan, dat is het mooie van dōTERRA. Iedereen werkt voor zichzelf in een team, op je eigen manier en in je eigen tempo. Want als ondernemende vrouw moet je vaak prioriteiten stellen en weet dan dat alles goed is.

 

enthousiastmeren

Ken je mensen in je omgeving die je in aanraking wilt laten komen met Natuurlijke Producten?  Nodig ze uit voor een Balans Sessie met o.a. een gratis olie sample. En je ontvang een olie van mij kado.

hosten

Regel je zelf een Olie avond bij jouw thuis? Dan ontvang je een etui met net zoveel sample flesjes met verschillende oliën als dat je mensen hebt uitgenodigd. Ik zorg voor de Balans Sessie, het gratis sample en de begeleiding.

zelf de oliën delen

Je gaat zelf mensen samplen, Olie avonden geven, inschrijven en begeleiden. De eerste 3 keer, help ik je met de bovenstaande, daarna kun je het zelf en help ik je met jouw eigen business op te bouwen.

“Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden”

 

 

-Drs. Richard de Leth van Oersterk-

In een wedstrijd heb je maar één winnaar, hier zijn we allemaal winnaar.

Berlinda

Wat zou het toch fijn zijn als je iedere dag spontaan wakker wordt en denkt; wie ga ik vandaag eens helpen?

Het is al bewezen dat wij mensen hier de meeste voldoening uithalen. 

Het meervoud van LEF is leven, zorg dat je zelf de regie over jouw leven neemt en neem van mij aan dat ook jij heel veel mensen blij kunt maken als je zelf BLIJ bent.

Laten we samen met dōTERRA de wereld een stukje mooier maken. Met 1 druppel, 1 persoon en 1 gemeenschap tegelijk. Samen maken we de olievlek steeds groter zodat er over 10 jaar in ieder huishouden 1 flesje dōTERRA essentiële olie zal staan.

“Feel the fear and do it anyway”

– Susan Jeffers –

Hier in de Achterhoek zeggen we; “vaak bu-j te bange”.

Heb straks geen spijt van de dingen die je niet gedaan hebt! Maar zet die telefoon en tv uit, en wordt productief en creatief. Laat die serotonine weer door je lichaam stromen en wordt weer blij van jezelf, want ook jij kunt een inspiratie bron zijn.

Wil je masseren, ga masseren! Kook je graag, ga koken! Wil je mensen in hun gezondheid helpen, doe dat vooral! Weet je veel van diëten, help ons! Geef je sportief lessen, perfect!.

Maar laat de natuur je helpen en weet dat de essentiële oliën alles beter laten lopen. Samen bekijken we hoe jij hier ook beter van kunt worden en wie weet waar de oliën jou allemaal gaan brengen.

kom je bij ons team?

In een kennismakingsgesprek vraag ik je naar jouw

-WHY

hoe en wanneer en wat wil je bereiken

-hoeveel tijd je bereid bent hierin te stoppen

-je hebt nog geen kortingsaccount bij dōTERRA of je bent door mij of een van onze teamleden ingeschreven

erg belangrijk vind ik dat we een klik hebben 

Gezondheidsbusiness 

Pak de regie over jouw leven en vul het onderstaande formulier in

4 + 4 =

Berlinda

+31(0)630373616
info@oilin.nl

Kommedwarssteeg 83 

7005 AC  DOETINCHEM

Mijn Verhaal