Ontdek tijdens een Olie Beleving de kracht van Essentiële Oliën

Wil je weer de vrolijke energieke vrouw worden, zoals je vroeger was? Toen ging het allemaal veel gemakkelijker en dat gevoel wil je maar al te graag weer terug! En ben je nieuwsgierig geworden hoe je de oliën daarbij kunt inzetten? Kom dan naar een Olie Beleving. In huiselijke sfeer vertel ik hoe je de oliën kunt gebruiken voor je lichaam en geest? Om iedereen persoonlijke aandacht te kunnen geven, werk ik met kleine groepjes of zelfs een persoonlijke Olie Beleving is mogelijk.

 

 

Inhoud

…hoe je de 10 EHBO oliën veilig kunt gebruiken
…als een natuurlijke ondersteuning voor zowel fysieke, mentale, spirituele als emotionele ongemakken.
…bewustwording van voeding, rust, bewegen en de dagelijkse gewoontes zijn ook van essentieel belang voor een energieker en blijer leven. 

Essentiële oliën zijn veilig effectief en puur natuur

We gaan ze smeren, inhaleren en sommigen zelfs eten of drinken. Ik ga je de belangrijkste aspecten vertellen, zodat je weet wanneer je essentiële oliën kunt gaan inzetten bij verschillende lichaamsfuncties.

Ben jij nog niet bekend met de essentiële oliën dan wil ik je graag een olie-sample geven zodat je de natuurlijke kracht van de oliën zelf zult ervaren. Na een telefonische balans sessie weet ik precies wat je nodig hebt en breng of stuur ik je jouw olie-sample.

Wat anderen ervan vonden

Het begon, nu drie jaar geleden, op een Olie Beleving bij Berlinda. Door haar hulp en de uitleg werd ik steeds enthousiaster. De olie verdiepingsavonden gaven me veel informatie.  Nu neem ik familie, vrienden en kennissen mee naar haar Olie Belevings avonden. Niemand legt het beter uit dan Berlinda. Ik geef samples en laat mensen ervaren wat de oliën kunnen betekenen. Berlinda de uitleg van a-z en zo staat er straks in ieder huis wel Doterra.🍀

Monique Braam

Ik heb Berlinda leren kennen met een Olie Beleving bij haar thuis; duidelijk, behulpzaam en tips&tricks gekregen . Ook de olie verdiepingsavonden zijn heel leerzaam en erg duidelijk.
Daarnaast is Berlinda erg behulpzaam om je te leren en helpen hoe je zo goedkoop mogelijk nieuwe oliën en/of supplementen kunt aanschaffen.
Echt een eerlijke, lieve, behulpzame vrouw die haar mannetje staat.
Ik ken meerdere tevreden klanten van haar.

Fenny van Maaren

Natuurlijke producten van dōTERRA zijn mijn go-to hulpmiddel.

Berlinda

’s Morgens begin ik een druppeltje lemon in lauwe water ter ondersteuning voor mijn lever, nieren en een gezonde darmwerking. Daarnaast ga ik een paar keer per dag “Bulk water drinken” met een druppel Lemon, Wilde Sinaasappel e.a. dit is voor mij meteen een korte pauze geworden.

Over pauze gesproken, een paar keer per dag doe ik de “rokersademhaling” met een druppel heerlijke olie in mijn handen maak ik een kommetje en leg deze over mijn neus, dan adem ik 4 tellen via mijn neus in naar mijn buik en in 6-8 tellen blaas ik mijn adem, zachtjes als door een rietje, via mijn mond weer uit. Zo blaas ik mijn stress weg.

Bij de maaltijden gebruik ik extra supplementen, om mijn tandwielen ook wel lichaamssystemen goed te laten draaien, want stopt er 1 dan draait de andere ook stroever of helemaal niet, met alle gevolgen van dien.

Daarom gebruik ik ook voor en na het wandelen bepaalde oliën om mijn spieren weer soepel en ontspannen te maken, ook een heerlijke beloning na een lange werkdag.

In ons hele huis staan diffusers om in een bepaalde stemming te komen. Een “warme” geur bij de voordeur, een “blije” in de woonkamer, meer “focus” in mijn kantoor en een “relaxte” in de slaapkamer. Hier staat ook de Laverder-olie standaard op het nachtkastje, ter ondersteuning voor een diepe herstellende slaap. Zodat ik s’ morgens spontaan voor 7 uur wakker word en weer zin heb in een mooie dag en dat gun ik jou ook.

 “Ergens ben je jezelf verloren, zowel mentaal als fysiek.

Als jij vind dat het echt niet zo verder kan…ben je bereid om nu eindelijk naar jezelf te gaan luisteren?

Weet dan dat Selfcare echt niet egoïstisch is. Pas als jij weer die sterke stralende vrouw bent, kun je jouw gezin en onderneming naar een hoger level brengen en iedereen zal je hier dankbaar voor zijn.

Al helemaal jouw lichaam.”

– Berlinda-

Inhoud

Hier leer je alle basisprincipes van de essentiële oliën. Maar ook bewustwording van voeding, rust, bewegen en de dagelijkse gewoontes zijn van essentieel belang voor een energieker en blijer leven.

In deze Olie Beleving leer je
…hoe je de 10 EHBO oliën veilig kunt gebruiken
…als een natuurlijke ondersteuning voor zowel fysieke, mentale, spirituele als emotionele ongemakken.
…je leert hoe je zelf een Spinal techniek massage, hand- en voetmassage kunt geven, waarbij verschillende lichaamssystemen en organen op een natuurlijke manier getriggerd worden.

…welke oliën en supplementen voor verschillende lichaamssystemen en organen kunnen worden ingezet

…kooktips en vele andere handige tips waarbij je jouw 10 EHBO oliën direct kunt gaan inzetten in jouw gezin of bedrijf. 

Olie Beleving

Vul het formulier in en meld je aan voor een Olie Beleving.

Volg hem in groepsverband bij mij thuis of met vriendinnen bij jouw thuis? Wil je liever persoonlijk afspreken dat kan ook.

Ben je al bekend met essentiële oliën van dōTerra of heb je al een kortingsaccount? Neem dan, voor meer info, contact op met degene die jou heeft geïntroduceerd met de oliën. Helaas kun je deze Olie Beleving dan niet volgen.

Beschikbare datums

6 + 10 =