Word je eigen Natural Healer

6 delige cursus | van basics tot toepassing

Wil je weer de vrolijke energieke vrouw worden, zoals je vroeger was? Toen ging het allemaal veel gemakkelijker en dat gevoel wil je maar al te graag weer terug! En ben je nieuwsgierig geworden hoe je de oliën en een gezonde lifestyle daarbij kunt inzetten? Kom dan naar een workshop, of volg ze allemaal en begin bij de Oilintro. In huiselijke sfeer vertel ik hoe je de oliën kunt gebruiken voor je lichaam en geest, neem ik je mee in de wereld van Chi Neng Qigong, het Medicijnwiel e.a. gezonde gezelligheid. Om iedereen persoonlijke aandacht te kunnen geven, werk ik met kleine groepjes.

 

 

Wat je leert

 

…hoe je de essentiële oliën veilig kunt gebruiken als  natuurlijke ondersteuning en brug naar meer voldoening in je leven.


de Chinese medische bewegingsvorm Chi Neng Qigong.  Deze oefeningen zijn wereldwijd geliefd vanwege het krachtige effect op de gezondheid, zorgt voor rust in je hoofd en kracht in je lichaam. 

…de natuurlijke flow van het Medicijnwiel.

…bewustwording van voeding, rust en de dagelijkse gewoontes voor een energieker en blijer leven, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel. 

Wat anderen ervan vonden

Het begon, nu drie jaar geleden, op een Olie Beleving bij Berlinda. Door haar hulp en de uitleg werd ik steeds enthousiaster. De olie verdiepingsavonden gaven me veel informatie.  Nu neem ik familie, vrienden en kennissen mee naar haar Olie Belevings avonden. Niemand legt het beter uit dan Berlinda. Ik geef samples en laat mensen ervaren wat de oliën kunnen betekenen. Berlinda de uitleg van a-z en zo staat er straks in ieder huis wel Doterra.🍀

Monique Braam

Ik heb Berlinda leren kennen met een Olie Beleving bij haar thuis; duidelijk, behulpzaam en tips&tricks gekregen . Ook de olie verdiepingsavonden zijn heel leerzaam en erg duidelijk.
Daarnaast is Berlinda erg behulpzaam om je te leren en helpen hoe je zo goedkoop mogelijk nieuwe oliën en/of supplementen kunt aanschaffen.
Echt een eerlijke, lieve, behulpzame vrouw die haar mannetje staat.
Ik ken meerdere tevreden klanten van haar.

Fenny van Maaren

6 Delen om te beleven

1. Oilintro

33 ongemakken op een natuurlijke manier aanpakken met slechts 3 oliën.

Bijzonder hè, maar het kan. Je leert hoe je de Lavender, Lemon en Peppermint kunt gaan inzetten bij uitdagingen zoals een onrustig gevoel, slecht slapen, “watten” in je hoofd, gespannen spieren, benauwd gevoel, spijsvertering, allergieën, focus, sombere gevoelens en andere ongemakken. Ook jij kunt na afloop, op een geheel natuurlijke manier, makkelijk en snel ongemakken gaan aanpakken.

Dus nooit meer de deur uit zonder het onmisbare trio Lavender/Lemon/Peppermint.

2. Olie Beleving

Snel en goedkoop de 10 natuurlijke EHBO oliën inzetten bij ongemakken.

In onze Westerse wereld heeft ieder ongemak zijn eigen pilletje, met een lange bijsluiter met eventuele nare bijwerkingen. Maar wat nu als je leert dat je met slechts 10 verschillende oliën wel 111 ongemakken kunt aanpakken en dit allemaal zonder nare bijwerkingen!

Denk bijvoorbeeld aan uitdagingen met de spijsvertering, ademhaling, onstekingen, slaap, gespannen spieren, allergiën, onrust, immuunsysteem, huid, focus, sombere gevoelens e.a.

Ook jij kunt na afloop, op een geheel natuurlijke manier, goedkoop, makkelijk en snel ongemakken gaan aanpakken.

3. Harmonie in Huis

Maak je eigen “levensgids” met dagelijkse tips voor jezelf, jouw gezin, bedrijf en/of dieren.

Heb je intussen al wat oliën in huis, maar ben je nog onzeker of weet je niet hoe je ze allemaal kunt gaan inzetten? Dan gaan we samen jouw eigen “Live Guide” invullen, zodat je thuis echt aan de slag kunt gaan.

Gun jezelf “Harmonie in Huis” vol met olie- en lifestyle tips.

4. Harmonie door Massage

Liefdevolle aanraking verlaagd direct ons stress niveau, we maken het gelukshormoon: oxytocine aan en ons immuunsysteem krijgt een gezonde boost.

Je leert de Aroma hand- en voetmassage en de twee Spinal Technieken; de AromaTouch en Symphony of the Cells.

Massage ervaring is niet nodig. 

*Inclusief gratis het boek “Symphony of the Cells” van Boyd Truman(t.w.v. €15,-) met 18 verschillende protocollen zodat je thuis direct aan de slag kunt.

5. Harmonie in Emoties

Geuren werken direct op onze emoties, leer hoe ze optimaal voor jou kunnen werken, wordt een echte “Mood Manager”.

Boos, chagrijnig, kort lontje, verdrietig of moe?

Met mijn Sjamanistische kijk op de natuur en de oliën heb je tools in handen zodat je zelf de sfeer kunt gaan bepalen in huis, op je werk, voor jezelf, je gezin of uitdagende klanten

En je gaat intuitief jouw eigen natuurlijke parfum samenstellen en achteraf kijken we naar de emotionele eigenschappen achter de gekozen oliën. Ook jij zult dan verbaasd staan, dat jouw onderbewustzijn precies weet wat jij nodig hebt.

6. Harmonie in je Lijf

Het hoe en waarom van onze nek en schouderklachten, rugpijn, hoofdpijn, spijsvertering en andere ongemakken. Samen kijken we naar natuurlijke oplossingen in de vorm van voeding, ademhaling, houding, gedachtes, gewichtsbeheersing e.a. ze zijn allemaal van invloed op ons welzijn.

Je traint gerichte Chi Neng Qigong oefeningen, dit is een medische bewegingsleer zeer geliefd vanwege het krachtige effect op de gezondheid, het zorgt voor rust in je hoofd en kracht in je lichaam en geest.

Je gaat naar huis met gezonde tools om fit oud worden en wordt het voorbeeld dat jij wilt zijn, zodat iedereen om je heen ook mag gaan groeien.

“Ergens ben je jezelf verloren, zowel mentaal als fysiek.

Als jij vind dat het echt niet zo verder kan…ben je bereid om nu eindelijk naar jezelf te gaan luisteren?

Weet dan dat Selfcare echt niet egoïstisch is. Pas als jij weer die sterke stralende vrouw bent, kun je jouw gezin en onderneming naar een hoger level brengen, zodat iedereen om je heen ook mag gaan groeien.

“Wees het voorbeeld dat jij wil zijn”

– Berlinda-