Ben je moe, kriebelig, zijn je spieren gespannen en zit je hoofd vol gedachtes?

Heb je last van vage lichamelijke klachten, ga je regelmatig naar een therapeut, maar komen de klachten toch steeds weer terug? En kan een dokter ook niet veel voor je doen en stuurt hij je weer naar huis met een doosje pijnstillers.

Dan kan het maar zo zijn dat je lichaam je iets wil vertellen en vraagt het je om aandacht te geven aan een bepaalde plek of aan jezelf. vaak weet je dit allang, maar wil je niet luisteren, geen tijd of geen zijn om een bepaalde emotie onder ogen te gaan zien.

Ik reik je de hand om weer die gezellige vrouw of man te worden, zonder pijn en met heldere doelen. Tijdens een introductie middag ontdek je mijn wereld vol natuurlijke oplossingen, die je direct al kunt gaan gebruiken om meer leven uit jouw dagen te gaan halen.

Wat ik bied

In de introductie middag breng ik je, via geuren en beweging, liefdevol uit je hoofd en in jouw ontspannen lichaam

Een middag die bomvol staat van de natuurlijke tips voor een gezond leven. Uitleg over de natuurlijke EHBO oliën. Je gaat ze ruiken, proeven en smeren en ontvangt een hand out mee voor thuis.

Geur belevingstips om thuis of op je bedrijf/werk als “moodmanager” aan de slag te kunnen.

In de pauze ga je jouw zintuigen prikkelen met de 80 Shades of Essential Oils en kies jouw olie sample cadeau om thuis nog eens lekker na te genieten.

Samen sluiten we af de middag af en neemt mijn rustige stem je mee in de wereld van de medische bewegingen van Chi Neng Qigong zodat je hoofd wordt als een bergmeer, stil en helder, je organen gezond en je emoties stabiel.

Self-Check

Kijk naar binnen

Voel naar binnen

luister naar binnen

Last van een kort lontje thuis en op jouw werk? Verlang je ook weer naar een ontspannen lichaam en gezellig protuctief werken?

Is je hoofd vol met gedachtes en gaat er teveel fout? Wil je jouw helicopterview weer terug, zodat je makkelijk snel, adekwaat kunt reageren op alle situaties?

Kijk je ook liever niet meer in de spiegel, maar wil je maar al te graag weer die mooie sterke persoon worden die je altijd al was!

Verteld jouw lichaam je al langer dat je het rustiger aan moet doen? Zodat je kunt blijven genieten van het aller belangrijkste, jezelf, jouw gezin en behaalde werkresultaten.

“Change the mind, that will change your body”

Zelf kon ik niet verder, dus besloot ik het roer om te gooien.

Berlinda

Tot mijn 50e heb ik de lat altijd veel te hoog gelegd en niet geluisterd naar de signalen die mijn lichaam mij jarenlang gaf. Altijd spierpijn, voelde mijn letterlijk vast zitten in mijn lichaam, mijn grootste pijn was wel de dagelijkse hoofdpijn. Die gedurende de dag en jaren alleen maar erger werd. Nu weet ik dat dit allemaal signalen van mijn lichaam waren, een lichaam die om aandacht vroeg, om iets met de situatie te gaan doen! 

“Our stupid mind and our intellegent body” Teacher Li

Je lichaam “fluistert” door ongemakken of pijntjes, heel zachtjes waar jezelf aandacht aan mag gaan schenken. En doe je dit niet, dan gaat je lichaam vanzelf wel een keer om aandacht “schreeuwen” en kom je bijvoorbeeld in een Burn Out terecht. Hoe langer je wacht met luisteren, des te langer zal het herstel gaan duren. 

Zonde van je tijd, daarom is het nu mijn missie om ondernemende vrouwen en mannen met vage, lichamelijke klachten en pijntjes te leren luisteren naar wat je lichaam je wil vertellen. Ik geef je inzichten door de vinger meteen op de zere plek te leggen, waarbij de ontspannen Spinal Techniek behandellingen met essentiele oliën en mijn helende handen, tips voor gezonde gewoontes en de medische bewegingen van Chi Neng Qigong samen zorgen voor een sneller en effectief herstel.  

Chi Neng Qigong training en de natuurlijke producten van dōTERRA zijn mijn go-to hulpmiddelen

De Chi Neng Qigong bewegingen brengen mij dieper in mijn lichaam, ik voel mijn lichaam spiertje voor spiertje meer ontspannen en alles gaat weer stromen. Mijn hoofd word leeg, heb geen afleidende gedachtes meer. Mijn hart vul ik met liefde, dit brengt een chemische reactie in mijn hele lichaam teweeg. Spontaan komt er een glimlach om mijn mond, ik word blij en zo ondersteun ik mijn zelfherstellend vermogen. De verse Qi spoelt naar binnen via mijn huid, lymfe, bindweefsel, cellen, bloed, weefsels en organen, mijn afvalstoffen worden als vanzelf afgevoerd. Hierbij ondersteund de Lemon olie in water mijn gezonde lever-, nier- en darmwerking. Andere oliën zet ik in voor een diepere beleving, meer focus, blijheid en ontspanning in spieren en ziel.

Deze twee eeuwenoude “medicijnen” samen is een magische combinatie als je een positieve verandering in je leven wilt. Je word je eigen therapeut en dokter. 

Aanmelden

Meld je aan voor een volgende introductie middag

Ik sluit graag aan bij...

11 + 11 =