Waarom een introductie middag volgen bij Oilin?

Steeds meer mensen worden zich bewust van hun gezondheid. En zijn opzoek naar natuurlijke producten, zonder nadelige bijwerkingen,  zoals gezonder eten en meer bewegen. Want 80-90% van de klachten is stress gerelateerd en slecht 3% krijgt hulp. Het is hoog tijd is, dat je zelf gaat leren, hoe jij en je gezin op een natuurlijke manier, gezonder en fitter kunnen worden.

Tijdens deze Intro Middag neem ik je mee in twee eeuwenoude werelden van respect en gezondheid voor mens en de natuur. Mijn holistische kijk op de natuur, geeft je tools waarmee je drie pure essentiële oliën, direct thuis kunt gaan inzetten bij ongemakken. Je leert de ontspannen aroma handmassage techniek, waarbij de aanraking en heerlijke geuren meteen relaxte ontspanning teweeg brengen. We sluiten af met de zachte medische Chi Neng Qigong bewegingen. Die zijn oorsprong vindt in het medicijnloos ziekenhuis in China. Hierna kun je in je dagelijks leven, sneller terug komen bij jezelf, voor meer de rust en ontspanning.

Kortom een middag die je niet mag missen, als je jouw gezondheid en een fitte oude dag belangrijk vind.

Wat ik bied

Sluit aan bij een introductie middag. Een middag bomvol natuurlijke tips voor een gezonder en relaxter leven.

* Je leert over de 3 onmisbare oliën met hun 30 natuurlijke oplossingen bij ongemakken.

* Je gaat de AromaTouch handmassage zien, doen en ervaren.

* Je krijgt tips om thuis of in je bedrijf/werk als “moodmanager” aan de slag te kunnen.

* Je ontdekt het positieve effect van de zachte medische  bewegingen van Chi Neng Qigong en voelt je meteen soepeler, ontspannen en rustiger.

Investering
€77,-

 

Vrijdag 5 Juli 13.00 – 16.30 uur

Vrijdag 13 September 13.00 – 16.30 uur

Inclusief koffie, thee, water en iets lekkers, gebruik van oliën, ontdek de 50 Shades of Essential Oils, hand-outs, gezonde verbinding en een persoonlijk olie sample om thuis nog heerlijk na te genieten.

Self-Check

Kijk naar binnen

Voel naar binnen

luister naar binnen

Last van een kort lontje thuis en op jouw werk? Verlang je ook weer naar een ontspannen lichaam en gezellig productief werken?

Is je hoofd vol met gedachtes en gaat er teveel fout? Wil je jouw helicopterview weer terug, zodat je makkelijk snel, adekwaat kunt reageren op alle situaties?

Kijk je ook liever niet meer in de spiegel, maar wil je heel graag weer die mooie sterke persoon worden die je altijd al was!

Verteld jouw lichaam je al langer dat je het rustiger aan moet doen? Zodat je kunt blijven genieten van het aller belangrijkste, jezelf, jouw gezin en behaalde werkresultaten.

“Change the mind, that will change your body”

Zelf kon ik niet verder, dus besloot ik het roer om te gooien.

Berlinda

Tot mijn 50e heb ik de lat altijd veel te hoog gelegd en niet geluisterd naar de signalen die mijn lichaam mij jarenlang gaf. Altijd spierpijn, voelde mijn letterlijk vast zitten in mijn lichaam, mijn grootste pijn was wel de dagelijkse hoofdpijn. Die gedurende de dag en jaren alleen maar erger werd. Nu weet ik dat dit allemaal signalen van mijn lichaam waren, een lichaam die om aandacht vroeg, om iets met de situatie te gaan doen!

“Our stupid mind and our intelligent body” Teacher Li Hongshi

Je lichaam “fluistert” naar je, door ongemakken of pijntjes verteld ze je zachtjes waar je aandacht aan mag gaan schenken! En doe je dit niet, dan gaat je lichaam vanzelf wel een keer om aandacht “schreeuwen” en kom je bijvoorbeeld in een Burn Out terecht. Hoe langer je wacht met luisteren, des te langer zal het herstel gaan duren.

Zonde van je tijd, daarom is het nu mijn missie om ondernemende vrouwen en mannen met vage, lichamelijke klachten en pijntjes te leren luisteren naar hun lichaam. Ik geef je inzichten door de vinger meteen op de zere plek te leggen, waarbij de ontspannen Spinal Techniek behandelingen met essentiële oliën, mijn helende handen, tips voor gezonde gewoontes en de medische bewegingen van Chi Neng Qigong samen zorgen voor een sneller en effectiever herstel.

Chi Neng Qigong training en de natuurlijke producten van dōTERRA zijn mijn go-to hulpmiddelen

De Chi Neng Qigong bewegingen brengen mij dieper in mijn lichaam, ik voel mijn lichaam spiertje voor spiertje meer ontspannen en alles gaat weer stromen. Mijn hoofd word leeg, heb geen afleidende gedachtes meer. Mijn hart vul ik met liefde, dit brengt een chemische reactie in mijn hele lichaam teweeg. Spontaan komt er een glimlach om mijn mond, ik word blij en zo ondersteun ik mijn zelfherstellend vermogen. De verse Qi spoelt naar binnen via mijn huid, lymfe, bindweefsel, cellen, bloed, weefsels en organen, mijn afvalstoffen worden als vanzelf afgevoerd. Hierbij ondersteund de Lemon olie in water mijn gezonde lever-, nier- en darmwerking. Andere oliën zet ik in voor een diepere beleving, meer focus, blijheid en ontspanning in spieren en ziel.

Deze twee eeuwenoude “medicijnen” samen is een magische combinatie als je een positieve verandering in je leven wilt. Je word je eigen therapeut en dokter. 

Aanmelden

Meld je aan voor een volgende introductie middag

Ik sluit graag aan bij...

12 + 2 =