Spinal Techniek

“The best of both Worlds”

Zowel bij de verschillende Symphony of the Cells behandlingen als Chi Neng Qigong trainingen staat de ruggengraat centraal. Mijn verschillende behandelingen en de persoonlijke oefeningen versterken elkaar, waardoor helingsprocessen makkelijker en sneller kunnen verlopen.

Bij de Symfony of the Cells zijn alle specifieke stelsels en systemen in ons lichaam ook weergegeven in de vorm van  tandwielen (chakra’s), zoals hart- en bloedvatenstelsel, spijsvertering-, zenuw-, luchtweg-, botten-, spieren- en bindweefsel-, urine- en het endocriene stelstel, maar ook ons immuun-, integumentair-, emotioneel en limbisch systeem. In totaal zijn er een kleine 20 verschillende protocollen, tijdens 1 protocol worden zo’n 10 verschillende oliën gebruikt.

Tijdens de AromaTouch of Symfony of the Cells Spinal technieken worden verschillende oliën via het sacrum over de ruggengraat naar de kruin gedruppeld en met een meditatieve bewegingen in gemasseerd. Zachtjes worden ook de energiebanen op de rug, in oren en onder de voeten geactiveerd, om het zelfhelend vermogen een boost te geven.

Ruggenmerg en hersenen

Samen zijn dit onze elektriciteitscentrale

De ruggengraat is de spil van het lichaam, geeft ons steun, kracht en souplesse en het beschermd de zenuwen en ruggenmerg die alle signalen doorgeven waardoor je optimaal kunt functioneren.

Bij Chi Neng Qigong traint je daarom de ruggengraat ook veel en gaat de aandacht uit naar een speciaal punt “Mingman” tussen L2 en L3. Dit is de oorsprong van jouw bestaan en een belangrijk punt focuspunt waarmee je het centraal zenuwstelsel traint. De hersenen en het ruggenmerg vormen samen het centrale zenuwstelsel, laten we zeggen onze elektriciteitscentrale. Dit is het orgaansysteem dat een coördinerende rol speelt bij alle handelingen, zoals het aansturen van de spieren, het verwerken van zintuigelijke prikkels en de emotionele en cognitieve processen, daar waar informatie wordt verwerkt.

Het ruggenmerg is een bundel zenuwbanen die vanuit de hersenen door de ruggengraat/wervelkolom lopen en is omgeven met de dura, het hersenvlies. Tussen de dura en het ruggenmerg zit het hersenvocht. Dit is een heldere vloeistof die zich in en om de hersenen en het ruggenmerg bevindt. Het fungeert als een schokdemping en het zorgt voor het op en neer gaande doorvoer van voedingstoffen en afvalstoffen. De CNQ oefeningen en de essentiële oliën die tijdens de Spinal techniek behandelingen gebruikt worden, zorgen ervoor dat alles weer mag gaan stromen en de tandwielen weer soepel in elkaar gaan draaien. En zo gaan alle lichaamsfuncties weer met elkaar samenwerken.

Haal meer uit jezelf

Ipv losse sessies boek nu een ‘Energy & Balans’ of ‘Magic’ traject waarin we specifiek gericht gaan werken met diepliggende uitdagen, zoals verdriet, te weinig zelfliefde, vermoeidheid, niets meer kunnen onthouden of geen overzicht meer hebben.

Spinal Techniek werkingsvelden

1. Vergeving

Een ‘Spinal Techniek’ kan je ondersteuen bij gevoelens van boosheid, wrok, depressiviteit, haat, overspannen, angst, emotioneel trauma, stress, woedeaanvallen, gebroken hart, angstaanvallen, eenzaamheid, gebrek aan zelfvertrouwen, zelfhaat, ademhalingsuitdagingen, verminderde weerstand, vermoeidheid, en meer.

2. Emotioneel en Limbisch

Deze behandeling ondersteund je bij gevoelens van geestelijke vermoeidheid, angsten, depressieve gevoelens, emotioneel trauma, slapeloosheid, stress, geheugenverlies, boosheid, angst, eetstoornissen, ongeremd gedrag en meer.

3. gezond ontstekingsniveau

Deze behandleing ondersteund je bij gevoelens van vermoeidheid, rugpijn, ischias, gezond ontstekingsniveau in zenuwenen, pees, wervel, jicht, reuma, bindweefsel, aderen, gordelroos, uitputting, migraine, spierpijn, misselijkheid en meer

4. Qi

Deze behandeling ondersteund je bij gevoelens van chronische vermoeidheid, ongemakken in rug, gewrichten, rusteloze benen, uitgeputte bijnier, migraine, verkoudheid, bacteriele infectie en meer

5. Spijsvertering

Spijsvereren kun je ook zien als emotioneel verteren. Deze behandeling ondersteund je bij uitdagende gevoelens bij brandend maagzuur, aambeien, misselijkheid, acne, opgeblazen gevoel, diaree, eczeem, verminderde weerstand, gezonde lever-, nier- en alvleesklier werking, urineweg infecties, maculadegeneratie, energiegebrek en meer.

6. Hormonaal evenwicht

Deze behandleing ondersteund je bij gezonde schildklierwerking, menopause, depressieve gevoelens, darmkrampen, krampen, opvliegers, slapeloosheid, schildklier uitdagingen, angsten en meer.

Wat anderen ervan vonden

Het begon, nu drie jaar geleden, op een Olie Beleving bij Berlinda. Door haar hulp en de uitleg werd ik steeds enthousiaster. De olie verdiepingsavonden gaven me veel informatie.  Nu neem ik familie, vrienden en kennissen mee naar haar Olie Belevings avonden. Niemand legt het beter uit dan Berlinda. Ik geef samples en laat mensen ervaren wat de oliën kunnen betekenen. Berlinda de uitleg van a-z en zo staat er straks in ieder huis wel Doterra.🍀

Monique Braam

Ik heb Berlinda leren kennen met een Olie Beleving bij haar thuis; duidelijk, behulpzaam en tips&tricks gekregen . Ook de olie verdiepingsavonden zijn heel leerzaam en erg duidelijk.
Daarnaast is Berlinda erg behulpzaam om je te leren en helpen hoe je zo goedkoop mogelijk nieuwe oliën en/of supplementen kunt aanschaffen.
Echt een eerlijke, lieve, behulpzame vrouw die haar mannetje staat.
Ik ken meerdere tevreden klanten van haar.

Fenny van Maaren

“Change the mind, that will change your body”

– Berlinda-