Workshop Special

Massage & Olie

1 volle dag - Totaal prijs €133,-

In deze Workshop Special leer je de Spinal Techniek “Symphony of the Cells” met de vele verschillende essetiële oliën.

Je gaat het geven, zien en ontvangen. Na deze dag kun je zelf thuis, deze technieken toepassen. Incl. deelname certificaat.

Massage met essentiële oliën | €133,-

Je leert de theorie van Symhonie of the Cells Techniek en de uitleg over de werking van verschillende olien en de layering techniek. Alle 18 protocollen worden doorgesproken en je gaat de massage techniek zien, zelf ontvangen en je geeft de Sympony of the Cells een keer.

*inclusief gratis boek met 21 verschillende protocollen t.v.w. €12,95

*inclusief gebruik van de verschillende kostbare oliën

*inclusief gebruik van handdoeken en massagetafel

Symfony of the Cells is eenvoudige en zeer effectieve techniek om zelf thuis aan de familieleden te geven, voor het verbeteren van het immuunsysteem, ontstekingsniveau, rust, balans, bij depressie, verdriet, stress, lymfe, hart en bloedvaten, cellen, spijsvertering, vergeving, hormonaal evenwicht, infecties, botten en gewrichten.

Voordat je aan deze training meedoet, adviseer ik je om een Symphony of the Cells behandeling bij mij te genieten, om het positieve effect eerst zelf te ervaren.

Datum:
– Vrijdag 30 Augustus | 10.00 – 16.30 uur

– Vrijdag 8 November| 10.00 – 16.30 uur (o.v.b. AromaTouch Certificering door Jasmijn Fleuren)

Tussen 12-13 uur hebben we pauze. Tip; breng een bezoek aan de stadsboerin op het terrein. Hier kun je eigen lunch opeten of een lunch kopen, zie link. Heerlijk genieten midden in de natuur, tussen moestuinen, vogels en bloemen.

AromaTechniek voor HONDEN | €144,-

Dit is een workshop Special van een hele dag, waarin je de AromaTechniek voor honden leert. Wij gaan werken in groepjes van twee personen en de techniek op elkaar oefenen, dus niet op honden zelf, dit i.v.m. hun rust. Je leert ongemakken van je hond (of paard) lezen via geur testen.

Je krijgt uitgebreide basis kennis van de 8 te gebruiken oliën, die je gaat personaliseren speciaal voor dieren in het algemeen. Deze 8 oliën en de speciale meditatieve touch techniek brengen ook je hond in volledige rust en ontspanning, maar ook immuunsysteem, spieren en gewrichten en de homeostase worden ondersteund.

Je krijgt de oliën in een handig tasje mee naar huis, zodat je thuis direct je eigen hond kunt gaan verwennen met een aroma massage, hierna zal jullie band alleen maar sterker worden.  

*inclusief handig meeneem tasje met de 8 verschillende oliën t.w.v. €33

*inclusief gratis hand-outs 

*inclusief gebruik van handdoeken

Voordat je aan deze training meedoet, adviseer ik je om een AromaTouch behandeling van mij te ontvangen, zodat je de krachtige oliën leert kennen en het positieve effect eerst zelf gaat ervaren, voordat je hem aan je hond gaat geven.

– Vrijdag 22 November | 10.00 – 16.30 uur 

Tussen 12-13 uur hebben we pauze. Tip; breng een bezoek aan de stadsboerin op het terrein. Hier kun je eigen lunch opeten of een lunch kopen, zie link. Heerlijk genieten midden in de natuur, tussen moestuinen, vogels en bloemen.

De welzijns Specialist

Berlinda

In de periode dat ik acuut moest stoppen met mijn pijnmedicatie ontving ik 2 tot 3 keer in de week een AormaTouch behandeling (ik was toen nog niet bekend met de Symphony of the Cells)

De oliën hebben als een brug gewerkt, de pijn was dragelijk en kon ik aan mijn herstel en conditie gaan werken.

Door gebruik te maken van verschillende oliën, versterken zij elkaar. Dus geen 1+1 = 2 maar soms is de werking tot wel 12x sterker als je ze samen gebruikt. De effecten en resultaten van de behandelingen zijn verbluffend en soms snel te voelen.

Nu is iedereen anders, denk bijvoorbeeld aan de verschillende eet-, slaap- en beweeg gewoontes daarom zal ook iedereen anders reageren. Met een paar bewustwordingstips en behandelingen zal ook jij het effect voelen van de heerlijke ontspannen en energie gevende AromaTouch en Symphony of the Cells behandelingen. Samen met de zachte medische Chi Neng Qigong bewegingen, creër je weer meer energie, balans en magie in je leven. 

Aanmelden