Hallo, ik ben Berlinda 

Het is mijn missie om ondernemende vrouwen met vage, lichamelijke klachten en pijntjes te leren, hoe je met natuurlijke producten en gezonde gewoontes weer meer energie en balans kunt krijgen, zodat ook jij je straks weer lichamelijk en emotioneel fitter, gezonder en blijer gaat voelen.

Tot mijn 50e heb de lat altijd veel te hoog gelegd en niet geluisterd naar de signalen die mijn lichaam mij al jaren gaf. Altijd spierpijn, voelde mijn letterlijk vast zitten in lichaam, mijn grootste pijn was wel de dagelijkse hoofdpijn. Die gedurende de dag en jaren alleen maar erger werden.

Neem direct contact met me op
of via het contact formulier

 

Telefoon: +31(0)630373616
Mail: info@oilin.nl

 

6 + 1 =

Jarenlang heb ik mij door de dagen heen gesleept.

Zo kon ik niet verder

Voor de buitenwereld wilde ik mooi en sterk zijn, maar ondertussen had ik de grootste moeite om

 • Alle ballen hoog te houden, omdat mijn verkoop rayon bestond uit Nederland, NW Duitsland en België, waarvoor ik 3 dagen in de week de weg op was. Mijn man heeft een eigen motorzaak, we hebben 2 opgroeiende dochters. Wij woonden heel mooi buitenaf, met honden, katten en 4 paarden die ook nog eens op hoog niveau door ons dames getraind werden.
 • Had bijna dagelijks hoofdpijn, vastzittende schouders en pijnlijke onderrug, soms moest ik dagen plat, omdat ik de signalen van mijn lijf negeerde.
 • Werd ’s morgens moe, van de wekker, wakker, ook al had ik 8 uur geslapen
 • Voelde me continu uitgeput, waardoor ik geen tijd had om leuke dingen met mijn man en kinderen te gaan doen. Maar ook dagjes uit of gezellig iets drinken met vriendinnen gingen aan mijn neus voorbij.
 • Durfde mijn grenzen niet aan te geven, waardoor ik steeds meer pijn kreeg, kribbeliger werd en uitgeput raakte.
 • Mijn conditie werd steeds slechter en herstel duurde steeds langer, waardoor ik constant onder tijdsdruk stond. Mijn werk dat was blijven liggen moest af en ook moest ik maar vast vooruit gaan werken voor het geval dat ik weer plat moest.
 • Had concentratie problemen, waardoor ik geen pratende collega’s of radio dulde.
 • Kon geen informatie meer opslaan, zodat ik alles moest opschrijven.
 • Gunde mijzelf te weinig tijd met mijn gezin en al helemaal niet voor mijzelf, waardoor ik niet eens gewoon even helemaal NIETS kon doen of een boekje lezen.
 • Ik moest koste wat kost doorgaan, zodat alles er netjes en succesvol uitzag.

De eerste 20 jaar hielp de paracetamol mij nog aardig door de dag, maar toen dit niet meer hielp pakte ik een ibuprofen of diclofenac. Pillen erin en doorgaan, dagelijks had ik ze nodig, maar mijn hersenen ook, als ik ze niet nam kreeg ik een seintje in de vorm van hoofdpijn, want dan nam ik ze wel weer.

Zo heb ik mijn lichaam verwaarloosd en waarvoor, voor wie, voor wat eigenlijk?

|

Als je zo slim bent...

…waarom ben je dan niet gelukkig?

– Raj Taghunanthan – 

Mijn kaarsje ging langzaam uit…

Heb veel verschillende “alternatieve” geneeswijzen uitgeprobeerd waar ik goed voor betaald heb. Daarom vond ik dat ZIJ mij beter moesten maken, maar nu weet ik dat ik zelf mijn grootste probleem was. Want ik ging maar door èn door ondanks dat de pijn steeds erger werd, daarom nam ik steeds meer èn zwaardere medicatie.

Ik verlangde naar rust en ik wilde mezelf zo graag weer energiek voelen.
Ik verlangde ernaar om weer uitgerust en pijnvrij wakker te worden en zin te hebben in de dag, zodat ik weer de leukste versie van mezelf kon zijn. Mijn partner en kinderen de liefde kon geven, die ik ze zo graag zou willen geven. Ik wilde me zo graag fit voelen en gewoon spontaan weer eens de slappe lach kunnen hebben. Dat ik het lef had om mijn eigen grenzen zonder schaamte aan te kunnen geven, mijn lichaam voelde aan als een leeg geknepen ballonnetje, alleen nog maar een leeg omhulsel met continu hoofdpijn en andere pijntjes. Ik verlangde ernaar om mijzelf weer op nummer 1 te durven zetten.

|

In the story of your life, don't let anyone hold the handlebars.

Mijn Bucketlist

 Ik wilde heel graag pijnvrij leven, zodat ik toch een keer de dingen kon doen die ik écht wilde.

 • Reizen over de hele wereld
 • Bijvoorbeeld met de motor of camper
 • Met mijn gezin te paard Cattle-drijven in Canada of Amerika
 • Naar het Amazonegebied en daar de oorspronkelijke bewoners ontmoeten
 • Liggend in de sneeuw het Noorderlicht bekijken
 • Sleerijden met rendieren en honden
 • Zo uit bed het water induiken, vanaf ons hutje op het water in de Malediven

Ik had nog zoveel mooie plannen met mijn leven, maar door de pijn bleef ik dat maar voor me uit schuiven en was ik al zover dat ik dacht dat ik dit nooit meer zou kunnen.

 

|

Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg!

Dus er moest iets gebeuren, mijn lichaam is mijn voertuig en die was ik helemaal vergeten te onderhouden.

We zijn allemaal gewoonte dieren en gaan het liefst op de automatische piloot door, dus moest ik mijzelf andere gewoontes gaan aanleren. Zonder medicijnen, meer rustmomentjes pakken, gezonder eten, meer bewegen, conditie en spierkracht op gaan bouwen en heel belangrijk beter slapen.

Maar hoe doe je dit? Want er is veel discipline voor nodig, om niet weer terug te vallen op die automatische piloot.

Dit maakte voor mij

het grote verschil 

Op mijn dieptepunt in 2017 kwam ik in aanraking met de essentiële oliën, in de puurste vorm regelrecht uit de natuur. Deze oliën zijn wel 50 tot 70 keer sterker dan kruiden en worden al eeuwenlang gebruikt ter ondersteuning op fysiek, mentaal, spiritueel en emotioneel gebied. En dat je de werking van kruiden gewoon in een potje online kunt kopen was helemaal nieuw voor mij. En dat je soms al binnen 15 minuten een reactie voelt in je lichaam ook al gebruik je maar een druppeltje was een magische ontdekking.

Super handig, een stuk krachtiger dan kruiden en nog eens erg zuinig in gebruik èn ik hoef ze niet iedere dag water te geven zoals mijn keuken kruiden!

Ze zijn makkelijk in gebruik en kunnen ondersteunend worden ingezet voor veel lichaamssystemen en organen. Denk bijvoorbeeld aan gezonde soepele en sterke spieren en gewrichten, ondersteuning bij je cognitieve gezondheid; bij focus en geheugen, gebruik na een zware maaltijd om opgeblazen gevoel te verminderen,  ter ondersteuning bij een gezonde hormoonhuishouding wat weer effect heeft op je slaapritme, je energiehuishouding, gezonde haren, huid en nagels en ga zo maar door.

Verschillende essentiële oliën van doTERRA hebben me geholpen een gezonde spierspanning te hebben, hierdoor kon ik weer gaan wandelen en conditie opbouwen. Emotioneel hebben ze mij door de zwaarste dagen geholpen, er kwamen steeds meer diffusers in ons huis met de up-liftende geuren van verschillende citrus oliën. Zodat ik mijn negatieve gedachtes een positievere draai ging geven. Mentaal hebben zij ook als een enorme brug gewerkt, want ik durfde de pillen te laten staan en ik begon mijzelf op de eerste plaats te zetten, omdat ik me weer ontspannen voelde en weer meer vertrouwen kreeg in mijn lichaam èn dus in mijzelf.

Ik begon mijn klachten de baas te worden, met behulp van de oliën.

Voor het eerst in mijn leven ging ik mijzelf op de eerste plaats zetten en stap voor stap een gezonde levensstijl aannemen.

En inmiddels sta ik weer in de kracht van mijn leven. De oliën samen met de natuurlijke supplementen, een gezonde mindset en de natuur blijven mij hierbij nog dagelijks helpen.

 • Ik kan nu makkelijk nee zeggen, zodat ik mijzelf niet weer ga uitputten
 • Creëer verschillende rustmomentjes gedurende de dag, zodat ik meer gefocust kan werken, waardoor ik zelfs meer afkrijg dan wanneer ik maar contant doorga.
 • Doe dagelijks aan afwisselende stylen van yoga, omdat ik straks op mijn 80e ook nog soepel wil bewegen om leuke dingen te kunnen doen.
 • Train ook mijn hersenen met dagelijks verschillende meditaties, zodat ik overdag meer gefocust kan werken en weet waarom ik het werk doe wat ik het liefste doe.
 • Ga veel wandelen met onze honden mèt opgeheven hoofd, zodat mijn longen de essentiële olien van het bos inademen, mijn hoofd weer gaat aarden, wandelen werkt zo helend voor lichaam en geest.
 • Neem de tijd voor gezellig en gezond eten, zodat ik ook minder nodig heb, fitter wakker word en op een gezond gewicht blijf.
 • Rij weer op de motor, zodat ik de echte vrijheid weer kan voelen.
 • Ben alweer op veel plaatsen in de wereld geweest, zodat mijn ziel gevoed wordt.
 • Gebruik bijna geen medicijnen meer, zodat mijn lichaam steeds gezonder wordt.
 • Werk samen met inspirerende mensen, zodat ik steeds weer getriggerd wordt.
 • Kan heerlijk pijnvrij en goed slapen, zodat ik, zonder wekker, vroeg in de ochtend fit en uitgerust wakker wordt.

Als ik me weer fit & pijnvrij kan voelen,
dan kan jij het ook!

Voel je beter!

Nu word ik blij van alle mooie berichtjes van fitte sterke vrouwen en weet ik waarvoor ik ‘s morgens vroeg enthousiast wakker wordt.

Elke maand selecteer ik twee ondernemende vrouwen met vage, lichamelijke klachten voor een Gratis Balanssessie van 20 minuten. Waarin ik je minimaal 2 gouden tips geef om je weer energiek en gelukkig te voelen. Ook ontvang je een persoonlijk sample van een essentiële olie zodat je de kracht hiervan zelf kunt ervaren.

Wil je hiervoor in aanmerking komen? 

over mezelf

Ik ben Berlinda, 56 jaar. Getrouwd, 2 heerlijke dochters van 23 en 26 jaar, die mij regelmatig de spiegel voorhouden.

Ik kom uit een motorgezin, waar ik de geleerd heb te handelen met de middelen die je hebt, in stress situaties kom ik vaak snel en rustig met een praktische oplossing.

Als kind heb ik hard meegewerkt, maar ook hard genoten, crossen, motorrijden, paardrijden, zwemmen, gymnastiek, boom-klimmen, surfen, zeilen en op mijn 16e leerde ik al autorijden, bij ons thuis kon alles.

Ook mensen die even geen thuis hadden, woonden bij ons.

Mijn relatie met de natuur

Ben opgegroeid op het platteland tussen de boeren, dus dagelijks vers eten was voor ons normaal. Hier leer je anders naar de natuur en dieren kijken, qua voeding, maar ook hoe dieren met elkaar omgaan, om te kunnen overleven, elkaar helpen en onderwijzen, hier kunnen wij nog zoveel van leren en die inzichten geef ik je graag.

Lessen geleerd

20 jaar lang stressvolle, hoge functies gehad veel geleerd, maar ook veel afgeleerd.

Zie in alle nare gebeurtenissen de positieve les.