On Guard

3 manieren van gebruik 

Kan in zuivere vorm worden toegepast (verdunnen voor kinderen/gevoelige huid). Breng aan op de borst, ruggenwervel of voetzolen.

Verstuif in een diffuser, cuppen of inhaleer de geur direct uit het flesje.

Inname met On Guard is mogelijk, let wel er zit clove en cinnamon in, dit zijn hete oliën die soms gevoelig kunnen zijn. Aan te raden met capsule innemen.

Omschrijving

De On Guard is onze beschermende blend, het is een blend met een warme & energiek aroma. Fijne blend om te gebruiken wanneer jij merkt dat je meer algehele ondersteuning kunt gebruiken.

De blend bestaat uit Wild orange, Clove, Cinnamon (kaneel), Eucalyptus en Rosemary (Rozemarijn).

Van de On Guard blend is er een hele lijn aan producten. Binnenkort komt er een uitgebreid artikel hierover.

Fysieke werking

De On Guard blend werkt fijn ter ondersteuning van het gezonde immuunsysteem. Staat bekend om zijn reinigende eigenschappen. Het is een krachtige blend tijdens seizoensveranderingen naar de herfst en winter.

 • 2 keer daags onder de voeten smeren (evt verdunnen) om de gezonde weerstand te ondersteunen in zware tijden
 • Langs de ruggenwervel aanbrengen (evt verdunnen) als er extra seizoensbedreigingen zijn
 • Tijdens een (vlieg)reis in een fles water (let op: geen plastic) 2 druppels om jezelf te ondersteunen in de klimaatveranderingen en reisomstandigheden
 • Na het tandenpoetsen even gorgelen met een slok water en 1 druppel On Guard en 1 druppel Tea Tree om de gezonde mondhygiëne te ondersteunen (kan ook met de On Guard mouthwash)
 • Gebruik in het reinigen van oppervlaktes

Mentale werking

Met haar warme en energieke aroma kan On Guard een beschermende, veilige sfeer creëren in huis, en ook in ons mentale. 

 • Diffuse On Guard in huis wanneer je een meer beschermende en veilige sfeer wilt neerzetten
 • Ruik door de dag heen aan de On Guard olie, doe een druppel in je hand en cup deze over je neus en mond. Adem de geur een aantal keer diep in. Merk op hoe je je hierbij voelt
 • Doe 1 druppel op je pols, wrijf je polsen lichtjes over elkaar heen en wordt door de dag heen herinnert aan de On Guard geur terwijl je verder gaat met jouw dag/avond.

Emotionele werking

De olie van bescherming, zoals hij lichamelijk ons gezonde immuunsysteem ondersteunt, ondersteunt hij emotioneel als een soort schild. On Guard geeft ons kracht om ‘nee’ te durven zeggen en te durven staan voor jouw integriteit. Hierin helpt hij je ongezonde relaties te herkennen en hierin voor jezelf op te komen. 

 • Geur heeft veel invloed op onze emoties en herinneringen, pak de on guard erbij en doe een druppel in je hand en cup deze over je neus en mond. Adem de geur een aantal keer diep in. Merk op hoe je je hierbij voelt
 • Diffuse in huis om een fijne omgeving in huis te creëren.

Spirituele werking

Als je merkt dat je je energetisch niet goed beschermd voelt is On Guard een hele mooie olie om in te gaan zetten. 

 • Plaats 1-2 druppels On Guard in je handpalm, wrijf je handen lichtjes bij elkaar en strijk met je handen langs je aura met de intentie om jezelf te beschermen. Voel hoe de On Guard olie jou bescherming versterkt.

Werkt goed samen met:

 • Air, tea tree 

Affirmaties:

“Elke dag ben ik meer en meer beschermd”

onguard-oil.pdf

onguard-touch-oil.pdf

onguard-softgels.pdf