Ontspanning door middel van Essentiële Oliën 

Soms vergeten we even stil te staan, een adempauze in te lassen.

Daarom bied ik je deze mogelijkheid om op mijn tafel te komen liggen en alles los te laten.

 

Behandelingen

Mijn Aanbod

AromaTouch Techniek

 De AromaTouch Techniek is een combinatie van Oosterse en Westerse geneeswijzen. Door de zachte en ritmische ‘touch’ met 8 pure en krachtige oliën van doTERRA oliën krijgt jouw lichaam de mogelijkheid om zich volledig te gaan ontspannen, waarvan je nog dagenlang energiek en ontspannen kunt nagenieten.

Symphony of the Cells

Bestaat uit 18 verschillende protocollen voor ver uiteenlopende en vaak langdurige ongemakken. Per lichaamssysteem of gezondheidsuitdaging worden er gemiddeld tien oliën op de ruggengraat en voeten aangebracht. die met een meditatieve touch ingemasseert wordt. Zo kunnen alle lichaamssytemen weer met elkaar gaan samen werken. Body and Mind komen weer in balans.

AromaTouch

Het hele lichaam krijgt een reset zodat het zichzelf kan gaan herstellen en helen. Dit gebeurd in 4 stappen door het aanbrengen van 8 essentiële oliën.

Ontspanning

Balance & Lavendel

Gezond Immuunsysteem

Melaleuca & OnGuard

Gezond Ontstekingsniveau

AromaTouch & DeepBlue

Homeostatis

Sinaasappel & Pepermunt

De oliën worden in laagjes aangebracht van sacrum tot aan de kruin, de Spinal Techniek. Dit vanwege de vloeistof die door het ruggenmerg van en naar onze hersenen loopt. Deze is de directe verbinding met ons zenuwstelsel en onze hersenen. Maar ook de 5 energiebanen en de orgaanpunten op rug, de oren en de voeten worden geactiveerd om het lichaam een reset geven in een moment van totale ontspanning. Zo wordt het ultieme punt van homeostatisch uitgelokt waarop alle systemen precies in balans zijn en het lichaam zichzelf kan gaan helen.

behandeling in praktijkruimte

1x AromaTouch behandeling à 60/70 minuten € 59,- Inclusief GRATIS 1x live of online deelname Chi Neng Qigong les.

Het RELAXTE ENERGIE PAKKET van 3 AromaTouch behandelingen in 1 maand € 222,- Inclusief GRATIS persoonlijk ondersteunende Spinal en Puurfum roller 10ml en GRATIS 3x live of online deelname Chi Neng Qigong les, in die maand.

behandeling aan huis of bedrijf

Minimaal 3 tot maximaal 4 personen per locatie, per dag ontvangen ieders 1x AromaTouch ON TOUR behandeling van 60/70 minuten à € 65,- dit is excl. de reiskosten van 0,25 per gereden km.

Inclusief GRATIS live of online deelname Chi Neng Qigong les.

 

Berlinda bedankt voor de heerlijke AromaTouch massage.
Ik ben nog helemaal zen.
Hanneke Langeler

De AromaTouch is echt een aanrader als je jezelf kwijt bent geraakt door stress en of andere dingen. En heerlijke rustige behandeling en daarna voel je je helemaal herboren.

Fenny van Maaren

Wat een mooie ervaring, ik heb nog al eens moeite om mij over te geven.

Maar lag al gauw ontspannen op de behandeltafel, het over mij heen laten komen.

De  verschillende oliën hebben goed hun werk gedaan ik voelde na de behandeling totale ontspanning.

De dagen erna heb ik mij super sterk en “ik kan de hele wereld aan” gevoel beleeft.

Ik kan het zeker aanraden.

Angelique Welbergen

Wat heeft Symphonie of the Cells voor mij gedaan?
Ik kan beter zeggen voor mijn lieve man. Hij kon zijn bed bijna niet meer uit i.v.m. een hernia. We hadden al behoorlijk wat therapie achter de rug toen Berlinda mij voorstelde om dit te proberen. Zo gezegd zo gedaan, ik op training bij Berlinda met mijn man en hem daarna 3x in de week behandeld met het chi-behandelplan. Na 2 weken was het grootste ongemak uit zijn rug weg!!! Het blijft een gevoelige plek maar ik kan hem zelf meteen helpen met de oliën die erbij horen zonder naar een therapeut te moeten, hoe geweldig is dat!! Echt SUPER, bedankt Berlinda!!!

Manon Groot Jebbink

Symphony of the Cells

 Symphony of the Cells Techniek verdeelt onze lichaamsstelsels in tandwielen, als er 1 niet draait, krijgen de anderen ook problemen. Zoals bijvoorbeeld onze hart en bloedvaten, spijsvertering, emotioneel & limbisch stelsel, immuunsysteem, huid, haar en nagelgroei, zenuwen, luchtwegen, botten, spieren en bindweefsel en urineweg stelsel. Hierbij spelen ook de juiste vitaminen, mineralen, omega’s en antioxidanten een grote rol.

Symphony of the Cells is ook een Spinal Techniek. Ieder protocol heeft zijn eigen serie verschillende oliën. Deze worden via de ruggengraat aangebracht, hierin bevind zich vloeistof die door het ruggenmerg van en naar onze hersenen loopt. Deze is de directe verbinding met ons zenuwstelsel en onze hersenen, om meer fysieke, emotionele en spirituele harmonie in het lichaam te creëren.

En vind je dat het echt zo niet verder kan en wil je dat er nù een positieve wending in jouw leven en lichaam komt, dan is het Magic Pakket echt iets voor jou! Samen bekijken we wat je nodig hebt of niet meer nodig hebt. We maken een plan voor 1 maand waarbij je een pakket met natuurlijke supplementen ontvangt met schema en 7 heerlijke ontspannen behandelingen, dit kunnen ook verschillende protocollen zijn. Dit wordt jouw ontspannen springplank naar een nog mooiere versie van jezelf.

Standaard Behandeling in praktijkruimte

1x behandeling van 50/65 minuten incl. ontspannen oor-, hoofd- en voeten meridiaan activatie € 49,- Inclusief GRATIS 1x deelname Chi Neng Qigong les. 

het Magic Pakket – 7 behandelingen in 1 maand

€ 399,- Inclusief GRATIS
– Intake gesprek (30 min)
– Lifelong Vitality de slimme supplementen t.w.v. € 125,-
– Persoonlijke bewustwordingstips en Chi Neng Qigong gong
– 4x deelname Chi Neng Qigong in de Magic maand t.w.v. € 60,-

De Olie Specialist

Berlinda

In de periode dat ik acuut moest stoppen met mijn pijnmedicatie ontving ik 2 tot 3 keer in de week een AormaTouch behandeling (ik was toen nog niet bekend met de Symphony of the Cells)  

De oliën hebben als een brug gewerkt, de pijn was dragelijk en kon ik aan mijn herstel en conditie gaan werken.

Door gebruik te maken van verschillende oliën, versterken zij elkaar. Dus geen 1+1 = 2 maar soms is de werking tot wel 12x sterker als je ze samen gebruikt. De effecten en resultaten van de behandelingen zijn verbluffend en soms snel te voelen.

Nu is iedereen anders, denk bijvoorbeeld aan de verschillende eet-, slaap- en beweeg gewoontes daarom zal ook iedereen anders reageren. Met een paar bewustwordingstips en behandelingen zal ook jij het effect voelen van de heerlijke ontspannen en energie gevende AromaTouch en Symphony of the Cells behandelingen. Samen met de zachte medische Chi Neng Qigong bewegingen, kun je weer gaan genieten van dagelijks meer fysieke, mentale en emotionele balans en kracht.

Afspraak maken