Kom jij ’s avonds ook slecht in slaap of kom je niet in die herstellende “diepe slaap”? Hierdoor word je ’s morgens waarschijnlijk al vermoeid wakker en voel je je het grootste deel van de dag uitgeput?

Ik geef je een simpel toepasbare tip, waardoor jij ’s nachts beter slaapt, jezelf overdag fitter en zelfs relaxter voelt.

Wist je dat Lavendel een echte rustgever is! De geur van Lavendel is een van de bekendste geuren.  Studies hebben uitgewezen dat lavendel het natuurlijke geurstofje linalool bevat. Deze vluchtige aromatische stof (essentiële olie) prikkelt jouw reukzenuwen en geven op hun beurt een kalmerend signaal door aan de hersenen.

Daarom heb ik de oplossing voor jou! De Lavender-olie van dōTERRA, regelrecht afkomstig van boeren uit Frankrijk en Bulgarije. Alleen als je direct met de bron samenwerkt, weet je dat je werkt met 100% natuurlijke oliën.

Daarom kun je onze Lavender-olie smeren, inhaleren en ook zelfs innemen.

S’ avonds voor het slapen gaan op grote tenen en onder je voeten, kan al een gezonde diepe slaap ondersteunen. Voor het slapen in de diffuser, zodat er in de slaapkamer al een heerlijke ontspannen geur hangt. Maar ook in jouw nek hals of kussen of zakdoek kun je een druppel lavendel waardoor je makkelijker in die “diepe slaap” herstellende kunt komen.

Last van een onrust overdag? 1 druppeltje Lavender-olie in jouw handen, kommetje maken van jouw handen en over jouw neus plaatsen en 5x rustig inademen door je neus en langer uitademen door je mond, daarna je handen in de nek en hals uitsmeren, zo kom je weer rustig bij jezelf.

Wil jij je nog fitter en uitgeruster voelen? Elke maand selecteer ik twee ondernemende vrouwen voor een Gratis Balanssessie van 20 minuten, waarin ik je minimaal twee gouden tips geef om meer energie te krijgen en lekker in je vel te komen zitten. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Stuur me dan even een DM!

Met gezonde groeten, Berlinda🌿

#essentieleleolie #doterra #lifestyle #ondernemerdevrouw #businessbabes #gezondheid #hart #gezondlichaam #burnout #ademhaling #gezondeleefstijl #nowherdays #slapen #lavendel #rust #cortisol