Word je ’s morgens al vermoeid wakker, terwijl je gewoon 8 uur hebt geslapen en voel je je het grootste deel van de dag uitgeput?

Ik geef je een simpel toepasbare tip, waardoor jij weer bergen energie krijgt!

Wist je dat Pepermunt een echte oppepper is, denk maar aan dat pepermuntje tijdens een lange autorit.

Over dat pepermuntje gesproken, weet je waarom je bij het verlaten van een restaurant een pepermuntje krijgt? Dit is niet alleen voor een frisse adem hoor, de pepermunt ondersteund ook een gezonde spijsvertering. Maar dit pepermuntje bevat ook allemaal suikers, buiten de smaak biedt suiker geen voordelen  (alleen maar nadelen)

Daarom heb ik de oplossing voor jou! De Peppermint-olie van dōTERRA.

doTERRA maakt 100% natuurlijke oliën en sommigen hiervan kun je ook innemen.  Zoals bijvoorbeeld de Peppermint-olie, heerlijk om toe te voegen aan een glas water,  verkoeld meteen jouw lichaam, ideaal bij warm weer, opvliegers of voor het sporten. Over sporten gesproken voor en na het sporten kun je hem, eventueel verdund, smeren voor soepeler spieren.

’s Morgens vroeg inhaleren i.p.v. een kopje koffie, dat is nog eens fris wakker worden. Van de extreem frisse geur, je krijgt direct meer energie en een heerlijke boost voor de gezonde luchtwegen.

Last van een  lunchdip? 1 druppeltje peppermint-olie in jouw handen, kommetje maken van jouw handen en over jouw neus plaatsen, (bril af en ogen dicht) en 5x inhaleren, daarna je handen in de nek uitsmeren, dit geeft direct een energie boost.

Op kantoor of werk ook heerlijk up-lifting in een diffuser, voor meer energie.

Nog meer voordeel, met 1 druppel pepermuntolie (€ 0,12) kun je maar liefst 22 kopjes munt thee maken. Dat is ook nog eens  lekker voor de portemonnee. 

Hou je van munt chocolade? Deze maak je heel eenvoudig zelf, 80% chocolade. Bain Marie verwarmen en 1-3 druppels pepermunt (€0,12 – €0,36) na eigen smaak toevoegen en verdelen in een ijsblokjesbakje, half uurtje in diepvries. En smullen maar.

Wil jij je nog fitter en uitgeruster voelen? Elke maand selecteer ik twee ondernemende vrouwen voor een Gratis Balanssessie van 20 minuten, waarin ik je minimaal twee gouden tips geef om meer energie te krijgen en lekker in je vel te komen zitten. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Stuur me dan even een DM!


Met gezonde groeten, Berlinda🌿