Oilin | Waar vind je ze
15740
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15740,et_divi_builder,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive,et-pb-theme-bridge child,et-db,et_minified_js,et_minified_css
WAAR BEVIND ZICH EEN ESSENTIËLE OLIE

Essentiële oliën bevinden zich in zaden, schors, bladeren, stengels, wortels, bloemen en andere delen van planten. Nagenoeg iedere plant is in het bezit van olieklieren. Vaak zijn deze met het blote oog niet te zien maar wel te ruiken. Wanneer je bijvoorbeeld met je vingers over een munt- of lavendelblad wrijft, ruik je de essentiële olie. Deze essentiële olie is opgebouwd uit verschillende inhoudsstoffen, deze inhoudsstoffen zijn natuurlijke scheikundige verbindingen.

 

Zo’n combinatie van inhoudsstoffen vormt een essentiële olie en zorgt ervoor dat de plant zichzelf beschermd, maar ook insecten aantrekt. Daarnaast zorgt zij voor de opbouw en maar ook het herstel van een plant wanneer deze beschadigd is.

Extreem uitvergroot pepermuntblad.
De 2 blauwe bolletjes zijn de olieklieren

Nieuwsgierig en wil je meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op en stel ons al jouw vragen!