[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” z_index=””][vc_column][rev_slider alias=”home”][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” background_color=”#252525″ padding_top=”50″ padding_bottom=”50″ css=”.vc_custom_1549402527957{background-color: rgba(255,255,255,0.25) !important;*background-color: rgb(255,255,255) !important;}” z_index=””][vc_column][icon_text box_type=”normal” icon_type=”normal” icon_position=”left_from_title” icon_size=”fa-lg” use_custom_icon_size=”no” title=”BLOG FINETUNEN” title_font_weight=”600″ separator=”no” title_color=”#498933″ image=”15604″][vc_column_text]

Finetunen

(nauwkeurig afstellen)

 

Misschien weet je het nog niet maar ik kom uit een motor familie. Mijn vader stond erom bekend dat hij crossmotoren sneller kon maken. Uit heel Nederland kwamen ze vanwege zijn kennis bij ons. Hij werkte samen met Japanners op wereld niveau. Zo zetten hij zijn zaag in een splinter nieuwe fabrieksmotor om “de lijn” te optimaliseren.

 

Uren was hij bezig de poorten van de cilinders mooi glad te maken, zodat de weerstand het minste is. (jouw hart)

 

Maar ook de aerodynamica hoort hierbij. De zit moet zo zijn dat je de minste weerstand hebt en zodat jouw kracht optimaal benut wordt. (jouw lichaam)

 

Maar als je slechte benzine in jouw motor gooit dan gaat deze pingelen en dan heeft al het voorgaande werk, aan de cilinders en de aerodynamica, dus helemaal geen zin. De beste brandstof met toevoegingen is dus noodzakelijk om alles goed te laten draaien. (jouw voeding en supplementen)

 

Dit finetunen vind ik ook geweldig.

 

Toen onze dochters gingen paardrijden had de ene pony veel te veel energie. Terwijl de andere na 20 minuten al compleet op gebrand was. Dus ging ik hun voeding optimaliseren, de ene minder en de andere juist meer energierijke voeding èn supplementen voor o.a. spieropbouw.

 

Het rare is dat wij onze dieren (dure) voeding opmaat geven en stel als je hem een keer de restjes van jouw eten geeft, kan het maar zo zijn, dat hij diarree krijgt. Daarom hangen er ook bordjes op het hek in dierentuin of de kinderboerderij NIET VOEREN. Zij kunnen niet tegen al die shit die wij eten, maar kunnen wij dit dan wel?

 

Wij kunnen onszelf vullen, voeden, maar ook vergiftigen.

 

Ook al denk je dat je gezond eet, helaas bevat ons eten allang niet meer de voedingsstoffen die er jaren geleden wel inzaten. Ons eten rijpt op de boot in plaats van in de zon. En wat te denken van alle voorverpakte voeding met alle verschillende toevoegen, zo klein vermeld dat je het zonder bril al bijna niet meer kunt lezen. Weet jij wat je eet?

 

Genetisch zijn wij mensen voor 60% identiek aan een banaan en 99% identiek aan een Chimpasee, zie jij een Chimpansee al bankhangen of een avondje Netflixen met chips en cola?

(Richard de Leth, Oersterk)

 

Zorg voor jouw hart, jouw lichaam en word je ervan bewust wat je er allemaal wel of niet instopt! Ook jij kunt jezelf finetunen om soepeler en blijer door de dag te komen.

 

Elke maand selecteer ik twee ondernemende vrouwen met vage, lichamelijke klachten voor een Gratis Balanssessie van 20 minuten, waarin ik je minimaal 2 gouden tips geef om je weer energiek en gelukkig te voelen. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Stuur mij dan een DM.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” z_index=””][vc_column][action full_width=”yes” content_in_grid=”yes” type=”normal” text_font_weight=”” show_button=”yes” button_target=”_self” background_color=”#498933″ padding_top=”44″ padding_bottom=”44″ text_letter_spacing=”1″ button_text=”Contact opnemen” button_link=”/contact” button_text_color=”#ffffff” button_hover_text_color=”#1f7034″ button_hover_background_color=”#ffffff” button_border_color=”#ffffff” button_hover_border_color=”#ffffff”]

Nieuwsgierig en wil je meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op en stel ons al jouw vragen![/action][/vc_column][/vc_row]