Let Nature Help You

 

De Natuur is Bijzonder

Wij mensen zijn ook een stukje natuur en daarom verstaat ons lichaam de natuur het beste. In de natuur komen wij tot rust en vinden we bijna alles wat we nodig hebben. Hier vind ik mijn inspiratie en vele lessen. 
Ik maak nu gebruik van Essentiële oliën en Chi Neng Qigong om het lichaam en de geest te stimuleren.

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten? “Let Nature Help you”

Hoe ik jou help een gezonder en fitter leven te creëeren

Stap 1:
Balans Sessie

Ik help jou in dit eerste gesprek om zelf stappen te gaan zetten en beetje bij beetje weer die gezellige ondernemende vrouw te worden zonder vage lichamelijke klachten en met heldere doelen.

Stap 2: Word je eigen Natural Healer

Boek een workshop of volg ze allemaal en word de “Natural Healer” die jij, jouw gezin en de wereld nodig heeft.

Stap 3: Meer Ontspanning

Kom op mijn tafel liggen en laat de oliën en mijn aanraking je een totale ontspanning brengen.

Beweging, energie en Flow

 

Chi Neng Qigong is een Chinese medische bewegingsleer, die al duizenden jaren oud is en een belangrijk onderdeel is uit de gezondheidsleer van de traditionele Chinese geneeskunde.
Chi Neng Qigong is geliefd vanwege het krachtige effect op de gezondheid, het zorgt voor rust in je hoofd en kracht in je lichaam.

Waarom Qigong

Als je pijn of een lichamelijke uitdaging hebt, krijg je in onze Westerse wereld een pilletje, met een lange bijsluiter met eventuele nadelige bijwerkingen. Bij Chi Neng Qigong ga je juist gebruik maken van de natuurlijke energie door te gaan bewegen als je pijn hebt. Je voelt direct dat de Qi/energie weer te laten stromen en blokkades en stress vloeien af. Ideaal hierbij kun je de essentiële oliën als brug gaan gebruiken om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel nog sterker te worden.

De oefeningen
Miljoenen mensen over de hele wereld doen dagelijks aan Chi Neng Qigong. De oefeningen zijn eenvoudig aan te leren. Je voert de bewegingen langzaam en vloeiend uit met volledige focus en mindfulness. De bewegingen stimuleren de doorstroom van energie (qi) en bloed door heel je lichaam. Het weldadige effect is direct merkbaar. Je wordt helder in je hoofd, en hierdoor verbinden je lichaam en geest zich weer met elkaar.

Essentiële Olie

Ik ben essentiële oliën gaan inzetten omdat ik altijd al geïnspireerd ben geweest door de Indianen, zij gebruikten de planten o.a. voor het op smaak maken van voeding, voor spirituele doeleinden en wondverzorging. Maar ook de Grieken, Romeinen, Egyptenaren en de Chinezen gebruiken al eeuwenlang de planten, bomen, wortels en bloemen voor het bevorderen van onze welzijn.

De essentiële oliën zijn dus niets nieuws, ze bestaan al eeuwenlang.

De vluchtige aromatische bestanddelen, gezamenlijk ook wel de essentiële olie, geven een plant z’n aroma, beschermen hem tegen gevaren vanuit de natuur en insecten en spelen zelfs een rol in de bestuiving van de plant.

Je ruikt het krachtige aroma van essentiële oliën vaak direct vanaf het moment dat je het flesje opent.
Door een unieke chemische samenstelling verschilt elke essentiële olie van soort tot soort en zelfs van plant tot plant. De delicate verhouding van aromatische bestanddelen die in een bepaalde essentiële olie worden aangetroffen, maken deze olie uniek en geven haar specifieke voordelen.
 
Wil je meer leren over essentiële oliën en hoe jij ze thuis kunt inzetten, kom dan naar een van de “Natural Healer” workshop. Heb je nog geen ervaring met de oliën, begin dan bij workshop 1. De Oilintro.

Hoe zet ik ze in?

’s Morgens begin ik op nuchtere maag met de Lemon olie in lauw water, ter ondersteuning voor een gezonde lever, nier en darmwerking. De Air-olie inhaleer ik om mijn ademhalingssysteem en holtes in mijn voorhoofd weer lekker open te gooien. Deep blue op mijn onderrug en schouders voor soepeler spieren. Frankinsense en Copaïba voor meer focus en immuunsupport. Pepermunt op mijn slapen en in mijn nek voor meer focus en alertheid tijdens mijn werk. On Guard in lauwe water als pittig tussendoortje en heerlijke immuunboost tegelijk. Voor het slapen gaan, gaat de Lavendel olie in de diffuser en onder mijn voeten voor een heerlijke herstellende nachtrust.

Waarom doTERRA?

De kracht van de oliën heeft meteen veel indruk op mij gemaakt, maar als ondernemende vrouw vind ik het bedrijf achter een product nog belangrijker. En ik kan je vertellen, toen smolt mijn hart echt. Met o.a. Source to you, Underground Railroad operations en de Healing Hands Foundation creëert dōTERRA echte win-win-win-win situaties.

Er wordt enkel gewerkt met biologisch geteelde planten, dus vrij van pesticiden e.a. Voordat de oliën gebotteld worden ondergaan ze verschillende tests om de continuïteit te kunnen waarborgen. Als enige essentiële oliebedrijf, hebben ze een keurmerk CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade®).  

Alleen als je de bron kent weet je dat je te maken hebt met een 100% olie. Dit is heel anders dan wanneer je een olie in de winkel koopt, deze mag al de naam essentiële olie dragen als er maar 3% essentiële olie inzit! Weet wat je smeert, inhaleert of inneemt.

dōTERRA betekend geschenk van de aarde, welk geschenk gun jij jezelf, jouw familie, de boeren, of mensen die hulp kunnen gebruiken. Help de wereld mooier te maken en begin bij jezelf.

Berlinda

+31(0)630373616
info@oilin.nl

Loenhorsterweg 7C-1 

6999 DT  HUMMELO

Mijn Verhaal