Let Nature Help You

 

De Natuur is Bijzonder

Wij mensen zijn ook een stukje natuur en daarom verstaat ons lichaam de natuur het beste. In de natuur komen wij tot rust en vinden we bijna alles wat we nodig hebben. Hier vind ik mijn inspiratie en vele lessen. 

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten? “Let Nature Help you”

Producten uit de Natuur

Wij mensen zijn een stukje natuur, daarom reageert ons lichaam soms al binnen 15 minuten op een druppel essentiële olie. Ze worden dus snel opgenomen, maar binnen een paar uur hebben ze ons lichaam ook alweer verlaten. Mits goed gebruikt, hebben we daarom ook geen (nare) bijwerkingen. Een lange bijsluiter vind je dus ook niet bij een flesje essentiële olie van dōTERRA. Dit was èn is voor mij heel erg belangrijk, aangezien ik mijn lichaam bijna kapot had gemaakt door mijn dagelijkse pijnmedicatie.

Het gebruik van essentiële oliën voor gezondheidsvoordelen is populair geworden, omdat je ze  voor jezelf of jouw gezin specifiek naar eigen wensen en behoeften kunt gebruiken.

Heb je vragen over essentiële oliën en wil je weten hoe ik jou kan helpen met je zoektocht naar een gezonder leven? Meld je dan aan voor een persoonlijke balans sessie.

Essentiële Olie

Ik ben essentiële oliën gaan inzetten omdat ik altijd al geïnspireerd ben geweest door de Indianen, zij gebruikten de planten o.a. voor het op smaak maken van voeding, voor spirituele doeleinden en wondverzorging. Maar ook de Grieken, Romeinen, Egyptenaren en de Chinezen gebruiken al eeuwenlang de planten, bomen, wortels en bloemen voor het bevorderen van onze welzijn.  

De essentiële oliën zijn dus niets nieuws, ze bestaan al eeuwenlang.

De vluchtige aromatische bestanddelen, gezamenlijk ook wel de essentiële olie, geven een plant z’n aroma, beschermen hem tegen gevaren vanuit de natuur en insecten en spelen zelfs een rol in de bestuiving van de plant.

Je ruikt het krachtige aroma van essentiële oliën vaak direct vanaf het moment dat je het flesje opent.
Door een unieke chemische samenstelling verschilt elke essentiële olie van soort tot soort en zelfs van plant tot plant. De delicate verhouding van aromatische bestanddelen die in een bepaalde essentiële olie worden aangetroffen, maken deze olie uniek en geven haar specifieke voordelen.
 
Wil je meer leren over essentiële oliën en hoe jij ze thuis kunt inzetten, kom dan naar een Olie Beleving.

Hoe zet ik ze in?

’s Morgens begin ik op nuchtere maag met de Lemon olie in lauw water, ter ondersteuning voor een gezonde lever, nier en darmwerking. De Air-olie inhaleer ik om mijn ademhalingssysteem en holtes in mijn voorhoofd weer lekker open te gooien. Deep blue op mijn onderrug en schouders voor soepeler spieren. Frankinsense en Copaïba voor meer focus en immuunsupport. Pepermunt op mijn slapen en in mijn nek voor meer focus en alertheid tijdens mijn werk. On Guard in lauwe water als pittig tussendoortje en heerlijke immuunboost tegelijk. Voor het slapen gaan, gaat de Lavendel olie in de diffuser en onder mijn voeten voor een heerlijke herstellende nachtrust.

Waarom doTERRA?

De kracht van de oliën heeft meteen veel indruk op mij gemaakt, maar als ondernemende vrouw vind ik het bedrijf achter een product nog belangrijker. En ik kan je vertellen, toen smolt mijn hart echt. Met o.a. Source to you, Underground Railroad operations en de Healing Hands Foundation creëert dōTERRA echte win-win-win-win situaties.

Er wordt enkel gewerkt met biologisch geteelde planten, dus vrij van pesticiden e.a. Voordat de oliën gebotteld worden ondergaan ze verschillende tests om de continuïteit te kunnen waarborgen. Als enige essentiële oliebedrijf, hebben ze een keurmerk CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade®).  

Alleen als je de bron kent weet je dat je te maken hebt met een 100% olie. Dit is heel anders dan wanneer je een olie in de winkel koopt, deze mag al de naam essentiële olie dragen als er maar 3% essentiële olie inzit! Weet wat je smeert, inhaleert of inneemt.

dōTERRA betekend geschenk van de aarde, welk geschenk gun jij jezelf, jouw familie, de boeren, of mensen die hulp kunnen gebruiken. Help de wereld mooier te maken en begin bij jezelf.

Haal oliën in huis

Wil je actie ondernemen en je gezondheid en je leven veranderen?
Vul het formulier in als je  graag natuurlijke producten van doTERRA in huis haalt of als je mijn hulp wilt met het vinden van de passende oliën  voor jouw behoeftes.

Besluit je oliën in huis te halen dan kom ik bij je thuis voor een gezondheidsconsult. We gaan dan samen een plan opstellen om de oliën die je in huis hebt te integreren in jouw leven. En je krijgt toegang tot de premium ‘Family’ facebook groep en webpagina.

En ter kennismaking 50% korting op een heelrijk ontspannen AromaTouch behandeling.

Basis Trio

lavendel  |  Citroen  |  Pepermunt

5 ml verpakking voor € 29,50
(incl. BTW en verzendkosten) 
 

15 ml verpakking voor € 75,- *
(incl. BTW en verzendkosten) 

* Deze aanbieding is inclusief kortingsaccount t.w.v. € 24,25 Hiermee heb je je eigen online account en ontvang je een jaar lang 25% korting op alle producten. 
* Inclusief gezondheidsconsult & online ‘Family’ premium

tien meest gebruikte oliën*

Lavendel  |  Citroen  |  Pepermunt  |  OnGuard |  Air  |  Frankincense | Zengest | DeepBlue | Melaleuca | Oregano

Family Essentials
5 ml verpakking voor € 147,50
(incl. BTW en verzendkosten) 

Home Essentials
15 ml verpakking + Vernevelaar
voor € 285,-
(incl. BTW en verzendkosten) 

* Deze aanbieding is inclusief gratis kortingsaccount t.w.v. € 24,25 Hiermee heb je je eigen online account en ontvang je een jaar lang 25% korting op alle producten.

Bestelling Plaatsen

Vul het formulier hieronder in om een bestelling te plaatsen of om mijn hulp te vragen bij het uitzoeken van een passend pakket of losse prducten van doTERRA.

Heb je al eens kennis gemaakt met essentiële oliën via iemand anders? Neem contact met hem of haar op om je bestelling te plaatsen.

Ik wil graag het volgende in huis halen

13 + 8 =