Ben je moe, kriebelig en weet je niet meer waar je de energie vandaan moet halen?

Voel je je uitgeput en heb je last van vage lichamelijke klachten zoals spierspanning in rug of schouders, hoofdpijn of hoofd vol met watten? Voel je je continue helemaal leeg en begin je de dag al volledig uitgeput en weet je niet hoe je de dag moet doorkomen? Ik help jou om weer die gezellige ondernemende vrouw te worden, zonder pijn en heldere doelen.

Wat ik bied

In een balans sessie neem ik 15 minuten de tijd om jouw uitdagingen en dieper liggende behoeftes in kaart te brengen. Daarbij werk ik met gezonde gewoontes, een positieve mindset, inzichten vanuit Chi Neng Qigong en natuurlijke producten van doTERRA.

In deze Balans Sessie krijg je
–  2 persoonlijke gouden tips voor je gezondheid
– gratis proefflesje pure essentiële olie
– een eerste indruk van mij en mijn werkwijze.

Er Verandert niets als je niets verandert

 

Self-Check

Last van een kort lontje thuis en op jouw werk? Verlang je ook weer naar een ontspannen lichaam en gezellig werken?

Is pillen slikken iets te gemakkelijk geworden en lees je al helemaal geen bijsluiter meer?

Kijk je ook liever niet meer in de spiegel, maar wil je maar al te graag weer die mooie sterke vrouw worden die je altijd al was!

Verteld jouw lichaam je al langer dat je het rustiger aan moet doen? Hoe kun je blijven genieten van het aller belangrijkste, jezelf, jouw gezin en behaalde werkresultaten.

Weet dan dat Selfcare echt niet egoïstisch is. Pas als jij weer die sterke stralende vrouw bent, dan kun je jouw gezin en onderneming pas naar een hoger level brengen en iedereen zal je hier dankbaar voor zijn.

Al helemaal jouw lichaam

Zelf kon ik niet verder, dus besloot ik het roer om te gooien.

Berlinda

Tot mijn 50e heb ik de lat altijd veel te hoog gelegd en niet geluisterd naar de signalen die mijn lichaam mij al jaren gaf. Altijd spierpijn, voelde mijn letterlijk vast zitten in mijn lichaam, mijn grootste pijn was wel de dagelijkse hoofdpijn. Die gedurende de dag en jaren alleen maar erger werden. Nu weet ik hoe het anders kan.

En daarom is het nu mijn missie om ondernemende vrouwen met vage, lichamelijke klachten en pijntjes te leren, hoe je met de medische bewegingen van Chi Neng Qigong, natuurlijke producten en gezonde gewoontes weer meer energie en balans kunt krijgen, zodat ook jij je straks weer lichamelijk en emotioneel fitter, gezonder en blijer gaat voelen.

Chi Neng Qigong training en de Natuurlijke producten van dōTERRA zijn mijn go-to hulpmiddelen

De oliën zorgen bijvoorbeeld voor ontspanning en focus, zodat specifieke Chi Neng Qigong oefeningen eenvoudiger kunt gaan doen. Samen is dit een magische combi voor de positieve verandering die je in jouw leven wilt. Om je een hiervan een idee te geven, ontvang je na onze Balans Sessie, geheel GRATIS, precies de essentiële olie en de oefening welke jou dat wauw effect zullen opleveren. Zodat je zelf deze natuurlijke kracht kunt ervaren bij fysieke, mentale of emotionele uitdagingen.

Wat ik bied

 

In een balans sessie neem ik 15 minuten de tijd om jouw uitdagingen en dieper liggende behoeftes in kaart te brengen. Daarbij werk ik met gezonde gewoontes, een positieve mindset, ontspanning en natuurlijke producten van doTERRA.

In deze Balans Sessie krijg je
–  2 persoonlijke gouden tips voor je gezondheid
– gratis proefflesje pure essentiële olie

-een Chi Neng Qigong oefening 
– een eerste indruk van mij en mijn werkwijze.

Balans Sessie

Vul het formulier in en kom in aanmerking voor een gratis telefonische

balans sessie.

11 + 15 =

Berlinda

+31(0)630373616
info@oilin.nl

Kommedwarssteeg 83 

7005 AC  Doetinchem

Mijn Verhaal