Oilin | Mijn doel
15703
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15703,et_divi_builder,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive,et-pb-theme-bridge child,et-db,et_minified_js,et_minified_css
ONS DOEL

PASSIE

Jou te leren hoe je op een natuurlijke manier meer ondersteuning kunt ervaren op emotioneel, mentaal en fysiek vlak voor jou en jouw dierbaren.

 

MISSIE

Om samen met een groep mooie gezondheidsspecialisten jou te helpen en te leren hoe je jouw eigen welzijn positief kunt beïnvloeden, met als rode draad de essentiële oliën.

 

DOEL

Vrouwen leren dat zij goed voor zichzelf moeten zorgen! Want pas als jij goed in je vel zit, geef je dit door aan jouw gezin of dieren. En zo kunnen we samen de wereld een stukje mooier en leefbaarder maken.

 

MIJN WAAROM

Ik word zo blij als mensen mij opbellen en vertellen dat ze weer lekker in hun vel zitten, hun gezin goed draait en ze zijn weer lief voor elkaar zijn, dan smelt ik, word euforisch en weet ik waarvoor ik het allemaal voor doe!

 

Berlinda Ocks-Hartelman

Nieuwsgierig en wil je meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op en stel ons al jouw vragen!