Oilin | Essentiële Olie Experiënce BASIS
15863
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15863,et_divi_builder,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive,et-pb-theme-bridge child,et-db,et_minified_js,et_minified_css
Essentiële Olie Experiënce BASIS / EMOTIES of GEZONDE DAGELIJKSE GEWOONTES

Hier leer je alle basisprincipes van de essentiële oliën.

  • Wat zijn essentiële oliën?
  • Hoe kun je ze veilig gebruiken?
  • Welke oliën bieden ondersteuning aan bepaalde systemen van het lichaam?
  • Maar ook bewustwording van voeding, rust, bewegen en de dagelijkse gewoontes zijn van essentieel belang voor een energieker en blijer leven.

 

De basis klas duurt ongeveer 1 ½ uur en is gratis. Ben jij nog niet bekend met de essentiële oliën dan wil ik je graag een olie-sample geven zodat je de natuurlijke kracht van de oliën zelf zult ervaren. Na een telefonische balans sessie weet ik precies wat je nodig hebt en breng of stuur ik je jouw olie-sample.

 

Maar ben je al bekend met de oliën en heb je een account bij dōTerra, neem dan contact op met degene die jou in contact heeft gebracht met de oliën voor meer informatie. Helaas kun je deze basis klas dan niet volgen.


Adres: Einthovenlaan 14, 7002 HG  Doetinchem

Ik werk graag in kleine groepjes, zo kan ik iedereen de persoonlijke aandacht geven die nodig is. Vandaar dat een één op één basis klas ook mogelijk is.

Of lijkt het jou leuk om bij jouw thuis een Essentiële Olie Experience BASIS / EMOTIE / GEZONDE DAGELIJKSE GEWOONTES te organiseren? Een gezellige avond met interessante informatie, hoe je op een natuurlijke manier ondersteuning kunt vinden voor jezelf en jouw geliefden. Je ontvangt dan een mooi cadeau; een sleutelhanger met kleine flesjes van verschillende oliën, het aantal flesjes dan is gelijk aan jouw aantal geïnteresseerde bezoekers.

Vanwege de persoonlijke aandacht en RIVM voorschriften is aanmelden noodzakelijk.

Bekijk de agenda, klik op het evenement naar keuze en je komt direct in het Eventbrite evenement waar je jezelf gratis kunt registreren.

Lukt dit niet, bel of mail dan even; 06.303 73 616 of info@oilin.nl

OLIE EXPERIENCE MASTERCLASS

 

Ben je lid van onze Oilin Family dan mag je aansluiten bij deze Essentiële Olie Experience Masterclasses.

Tijdens deze Masterclasses raak je nog meer vertrouwd met het gebruik van de oliën en leer je ze toepassen voor specifieke doeleinden.

  • Vrouwen en hormonen
  • Optimaal Metabolisme en gewichtsbeheersing
  • Kinderen

Check de agenda op de besloten Oilin Facebook pagina Family.

I.v.m.  Covid 19 en de grotere aantallen geïnteresseerden worden deze nu ook online gegeven.

OILIN Specials

Omdat je veel meer met de oliën kunt doen, zoals bijvoorbeeld koken, zijn er Oilin Specials, met een Special Guest. Een kleine eigen bijdrage wordt hiervoor wel gevraagd.

(ivm Covid 19 maatregelen gaan deze voorlopig nog niet door)
Daarom hebben we speciaal voor de leden van de Oilin Family in samenwerking met Live long Impact een heel mooi cadeau voor je.

Je ontvangt namelijk een 20-delige online basis training t.w.v. € 150,– via de mail Gratis.

Nieuwsgierig en wil je meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op en stel ons al jouw vragen!