Oilin | Oilin Aromatouch
15898
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15898,et_divi_builder,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive,et-pb-theme-bridge child,et-db,et_minified_js,et_minified_css
OILIN AROMATOUCH

AromaTouch is een ontspanningstechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een zachte aanraking, dus niet te vergelijken met een massage. Hierbij worden 8 verschillende essentiële oliën, één voor één via de ruggengraat tot aan de kruin, maar ook over de rug, oren en voeten zachtjes in gemasseerd. De meridianen en reflexpunten worden zo geactiveerd ter ondersteuning van verschillende lichaamssystemen. Voor een rust- en energie gevend en bovendien ontspannen effect.

Deze Techniek is een combinatie van Oosterse en Westerse geneeswijzen. De oliën worden in laagjes aangebracht van sacrum tot aan de kruin, de oren en de voeten. Door aanraking komen er gelukshormonen vrij in het bloed. Door de zachte vriendelijke en ritmische ‘touch’ met de oliën krijgt het lichaam de mogelijkheid om volledig te ontspannen. Door activatie van de 5 energiebanen van het lichaam, van kruin tot voeten, krijgen de orgaanpunten extra ondersteuning.
De essentiële olie die laag op laag wordt aangebracht trekt diep het lichaam in en werkt daar waar nodig, soms zelfs dagen lang. Het lichaam wordt in vier fases tot het ultieme punt van homeostasis uitgelokt waarop alle systemen precies in balans zijn en het lichaam zichzelf kan gaan helen.
Ontspanning Balance & Lavendel
Immuunsysteem Melaleuca & OnGuard
Gezond Ontstekingsniveau AromaTouch & DeepBlue
Homeostasis Sinaasappel & Pepermunt

 

Een behandeling duurt 55 minuten en dit is incl. 10 minuten super relaxte eindontspanning.

De AromaTouch kost € 49,00

 

AANBIEDING; in de maand oktober kun je een AromaTouch Strippenkaart kopen voor € 135,- deze is voor 3 behandelingen.

Geadviseerd wordt deze 3 weken achter elkaar te ontvangen voor het optimale resultaat.

Tip: Geef deze aanbieding cadeau aan jezelf of een lieve vriendin, voor nu of met de feestdagen.

 

Bel voor een afspraak: +31 (0) 6 303 73 616

Nieuwsgierig en wil je meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op en stel ons al jouw vragen!