Oilin | Let nature help you
15254
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15254,et_divi_builder,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive,et-pb-theme-bridge child,et-db,et_minified_js,et_minified_css
LET NATURE HELP YOU

Heb jij er weleens bij stil gestaan waarom een hond soms gras eet, een paard aan de grond likt of zelfs aan een boom gaat bijten? Dieren weten instinctief dat grassen, planten, wortels en bomen inhoudsstoffen bevatten, welke zij nodig hebben om hun welzijn te ondersteunen.

 

Het gebruik van plantenextracten en plantaardige producten zitten diep geworteld in eeuwenoude tradities. Oude beschavingen gebruikten planten voor bijvoorbeeld aromatherapie, persoonlijke verzorging, gezondheid, religieuze ceremonies, schoonheidsbehandelingen en voedselbereiding. Denk aan de Grieken, de Romeinen, Egyptenaren, Indianen, maar ook in China wordt al eeuwenlang gebruik gemaakt van planten voor het bevorderen van welzijn.

Nieuwsgierig en wil je meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op en stel ons al jouw vragen!