Oilin | Kies voor jezelf
15706
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15706,et_divi_builder,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive,et-pb-theme-bridge child,et-db,et_minified_js,et_minified_css
ONTPLOOI JEZELF, DOOR TE DELEN

Vraag jij jezelf wel eens af:
Word ik blij van de dingen die ik doe? Of ben je eigenlijk meer een mensenmens en word je blij van anderen helpen en wil je meer jouw eigen tijd indelen? Vind jij gezondheid en welzijn ook belangrijk? En werk je graag met natuurlijke producten? Kun je goed alleen werken, maar ben je ook bereid om samen te werken in een enthousiast en warm team? Sta je open om te leren en jouw grenzen te verleggen? Wil jij verschil maken in het leven van mens en dier?

Kortom spreekt dit jouw aan, dan vertel ik je graag, onder het genot van een kopje koffie/thee, meer over verschillende mogelijkheden.

Er is echter één voorwaarde; Je bent nog niet of door iemand uit ons Oilin team ingeschreven bij dōTERRA met een kortingsaccount. Want als je ingeschreven bent, door iemand buiten ons Oilin team, richt je dan tot deze persoon en laat je door hun begeleiden.

Nieuwsgierig en wil je meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op en stel ons al jouw vragen!