Oilin | Hoe werken essentiële oliën
15756
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15756,et_divi_builder,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive,et-pb-theme-bridge child,et-db,et_minified_js,et_minified_css
HOE WERKT EEN ESSENTIËLE OLIE

De chemische samenstelling van vluchtige aromatische bestanddelen in essentiële oliën stelt ze in staat om zich snel door de lucht te verspreiden. Daarom ruik je het krachtige aroma van essentiële oliën vaak direct vanaf het moment dat je het flesje opent.
Terwijl vluchtige aromatische bestanddelen snel door de lucht bewegen, ruik je de geur zodra de bestanddelen worden opgevangen door de sensoren in de hersenen. Tot nu toe zijn er meer dan 3.000 verschillende vluchtige aromatische bestanddelen ontdekt en is het belangrijk om te weten dat deze bestanddelen de voordelen, het aroma en de aard van elke essentiële oliën voor een groot deel bepalen. Door een unieke chemische samenstelling verschilt elke essentiële olie van soort tot soort, en zelfs van plant tot plant. De delicate verhouding van aromatische bestanddelen die in een bepaalde essentiële olie worden aangetroffen, maken deze olie uniek en geven haar specifieke voordelen.

Nieuwsgierig en wil je meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op en stel ons al jouw vragen!